- Autor: evinafuksova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 42.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vločky ovesné | 70 |
Mouka ječná | 60 |
Energetická hodnota celkem: 4157 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 99 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.